Liesbeth heeft de website voor Aventurijn gemaakt, mijn online muziekkuur van één week voor geluk. Het was heel prettig om met haar samen te werken. Ze denkt goed mee, is goed bereikbaar en is flexibel. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kan Liesbeth (kanjijvoormij) van harte aanbevelen.
Together, we bounced off ideas. Liesbeth not only pays extra attention to detail, answers and implements quickly and clearly, but is also a very kind person.
I wouldn’t hesitate to recommend Liesbeth, if you are looking to build your website.
Evelien van den Broek

Composer, producer, performer, Leafsheep

Building a website is not without self-doubt. Liesbeth was the right partner in guiding me through the process, and in visualizing a website that represents me and my values.
Together, we bounced off ideas. Liesbeth not only pays extra attention to detail, answers and implements quickly and clearly, but is also a very kind person.
I wouldn’t hesitate to recommend Liesbeth, if you are looking to build your website.
Liliana Rodrigues

PR & Marketing Communication Professional, lilianarodrigues.com

Na mijn oproep op Facebook of er iemand een website kon maken, had ik direct een prettig gevoel bij Liesbeth. Het waren de details waar zij mee kwam in de offerte waardoor ik dit graag met haar wilde doen. Liesbeth heeft niet alleen geluisterd en uitgebeeld, maar heeft ook meegedacht. Door mij mee te nemen en op de hoogte te houden van alle mogelijkheden staat er nu een website waar ongelofelijk trots op ben.

Ik ben enorm blij met mijn website en zeker niet te vergeten, het is prettig samenwerken met Liesbeth. Ze heeft mij een mooi cadeau gegeven. Van harte kan ik iedereen Liesbeth aanbevelen voor als je een nieuwe of aangepaste website nodig hebt.

Ginger Fernandes

Virtual Assistant, www.yourvirtualassistant.online

Liesbeth heeft ons geholpen met het bouwen, optimaliseren en neerzetten van twee platforms, namelijk sollicitatiebuddys.nl en rznm.nl. Haar inzet is enorm en onbegrensd. Ze is correct, snel, doortastend en denkt mee.

Wim van den Nobelen

Recruiter/Headhunter, RZNM

Liesbeth heeft binnen no-time al mijn blogs geredigeerd op een dusdanige manier dat mijn persoonlijke noot niet verloren is gegaan. Ik ben hier erg blij mee en zal zeker snel weer van haar diensten gebruik maken. Liesbeth je bent snel, betrouwbaar en professioneel, een echte topper.

Christina Oud

Bodysattva en Duo Vastgoed & Beheer

Liesbeth is een fijne collega om mee samen te werken en heeft aan een half woord genoeg om tot een mooie, creatieve en originele uitwerking te komen. Bij het aanleveren van teksten om mee naar buiten te treden, zet Liesbeth heel mooi de puntjes op de i. Zowel tekstueel als in de vormgeving en het gebruikersgemak. Maakt gebruik van inzichten in wat werkt bij communicatie en is altijd bereid mee te denken. Als je een vraag bij Liesbeth neerlegt, kun je erop vertrouwen dat er een mooie uitwerking volgt.

Moniek Sanders

Onderwijsadviseur - taalspecialist, Het ABC

Dank je wel, Liesbeth. Het was voor mij een ontzettend waardevolle tip! Het is voor mij superfijn dat ik het nu zelf kan.

Frederique Klooster

Soprano

Liesbeth heeft ons professioneel geholpen met het bouwen van onze website voor de DOS Werkgroep Dutch Orbital Society. We waarderen haar eigen inzicht, meedenken, kunde, maar vooral ook de laagdrempeligheid voor overleg. Altijd bereikbaar en snel toegankelijk. Dank voor laatste grote update van onze site en we hopen deze samenwerking nog lang mogen voort te zetten.

Adriaan Coumou

Bestuur, Werkgroep Dutch Orbital Society

Liesbeth heeft mijn website gemaakt, waar ik ontzettend blij mee ben. Na een goede inventarisatie en heldere offerte heeft zij direct een goede opzet gemaakt voor de website. Liesbeth begreep mijn wensen goed en kwam met goede passende ideeën bij mijn professie. Ze is snel, goed bereikbaar en zet een stapje extra als dat nodig is. Ik raad haar diensten zeer aan en blijf graag gebruikmaken van haar diensten.

Anne-Fleur Schotema

Erkend financieel adviseur / eigenaar, Bloombridge Amsterdam Hypotheekadvies

Liesbeth stond meteen voor mij klaar en heeft fantastisch werk geleverd. Naast het feit dat zij mijn teksten heeft aangepast heeft zij ook professionele posters en flyers ontworpen. Dit allemaal ook nog eens in de korte tijd die zij had. Ik ben erg blij met het eindresultaat en zeer tevreden over de communicatie. Liesbeth heeft goed geluisterd en aan mijn wensen gaf zij gehoor. Ik raad Liesbeth zeker een ieder aan.

Fatima Boutaka

Mindful Class, mindfulclass.nl

Liesbeth weet als geen ander raad met programma’s als Mailchimp en WordPress en weet overal slimme oplossingen voor. Ze werkt verbazingwekkend snel en accuraat en is bovendien ook nog eens een prettig mens.

Martine de Vente

Oprichter/hoofdredacteur, De Westkrant

Liesbeth is a person that sees, does and fixes things in an organization before it turns into an issue. Extremely proactive, thorough, well organized, eye for an details and always pleasant company to talk and work with. I know Liesbeth both as a colleague in a volunteer organization (TakecareBnB) in which she put her heart and great deal of her time as well as professional customer where she again demonstrated sublime precision and quality.

Maja Grcic

research policy advisor, Vrije Universiteit Amsterdam

Zeer lovend ben ik over de dienstverlening van Liesbeth. Zij heeft tot grote tevredenheid mijn website gemoderniseerd en aangepast. Het was prettig om met Liesbeth samen te werken. Zij luistert goed en weet daardoor goed de vertaalslag van wat je zegt om te zetten tot een concrete website. Wil je een nieuwe website? Huur Liesbeth in!

Jacqueline Huisman

HRM/Loopbaan Coaching, jacquelinehuisman.nl

Liesbeth heeft Bedrijvige Vrouwen geweldig ondersteund in de voorbereiding naar en tijdens ons laatste stedelijke event op 17 april 2016. Van promotie tot het aanscherpen van de website. Vertrouw een (spoed)klus toe aan Liesbeth en ze gaat ermee aan de slag. En heeft ze zelf niet de technische kennis in huis dan koppelt ze terug hoe we het wel zouden kunnen oplossen.

Helen Sumter

Oprichter Bedrijvige Vrouwen, Bedrijvige Vrouwen

Liesbeth is een creatief en veelzijdig communicator. Of het nu gaat om de inzet en het gebruik van social media, het ontwikkelen van communicatiemiddelen voor een event of nieuw product, of het maken van promotiefilmpjes. Ze hanteert daarin een hele eigen, herkenbare stijl.

Heleen Bouwmans

Directeur ABC Praktijk, Het ABC

Liesbeth moet je hebben voor een klus. Denkt mee, altijd bereikbaar reageert snel, kan schrijven, jaa heeft goeie pen. Technisch ook goed en ze is slim. Bereid om snel iets uit te zoeken, is eigentijds. Ze heeft onze nieuwe website gebouwd. We zijn er blij mee!

Ellen Brouwer

Eigenaar , Elmy Interiors BV

Veel dank aan Liesbeth de Looper! Zij heeft in iets meer dan een dag mijn hele site ge-Marie Kondoot. Helemaal zoals ik het fijn vind: hophop, klikklik en go (althans, zo heb ik het ervaren 😉 

Resi Lankester

Studio Lankester

"Ik wil je hartelijk bedanken voor je hulpvaardigheid en je altijd duidelijke uitleg. Zonder jouw hulp was het voor mij onmogelijk geweest de website te beheren. Reuze dank voor de plezierige samenwerking. Ik wens je veel succes met je Wordpress websites."

Wiesje Kneppers

kunstenaarsverenigingsintlucas.nl

Ik heb Liesbeth leren kennen als een zeer betrokken professional. Zij is een echte allrounder en aanpakker. Ik was onder de indruk van de wijze waarop zij alle mogelijke communicatiekanalen wist te managen: van website, nieuwsbrieven, social media tot e-mailings. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen!

Tim Rook

Brand Marketing & Business Strategy Designer, TM Brand Marketing

Liesbeth heeft mij snel en efficiënt geholpen om mijn advertenties op facebook aantrekkelijker en efficiënter te maken. Ik ben supersnel en zeer deskundig geholpen. Liesbeth is aanrader voor advies op jouw vraag, afgestemd op jouw bedrijf.

Sheila Hulsthoff

Gestalttherapeut, sheila-hulsthoff.nl

Liesbeth is een zeer creatieve communicatiemedewerker. Zij staat altijd voor iedereen klaar als er iets met een tekst moet gebeuren: van redigeren tot aanpassen aan welk format dan ook. Aan enkele steekwoorden heeft ze genoeg: ze gaat direct aan de slag. Ze is creatief, staat altijd voor je klaar, is super behulpzaam, gaat op een energieke manier met de (nieuwe) media om, zorgt dat ze goed geïnformeerd blijft, is in staat onder hoge druk te werken/creëren, is betrouwbaar én afspraak=afspraak.

Tanya Balian

Voedingsdeskundige, Fit door Voeding

Dank je wel voor de vele goede tips. Ik ben nog maar net begonnen met WordPress maar dit geeft me moed. Ben heel blij, ‘Moments of Nature and Art’ is een hele mooie naam.

Mona Veld

Kunstenaar

Ik ben sprakeloos. Wat een fantastisch werk heb je verricht! Zo professioneel. Echt, ik ben diep onder de indruk. Mijn complimenten!

Wim Bos

Kinderboekenschrijver

Liesbeth is een waar fenomeen! Wat ze voor me heeft gedaan, overtrof al mijn verwachtingen. Liesbeth, dank je wel je snelle, sensitieve aanpak. Ik hoop nog lang met je te mogen samenwerken.

Marike Broedelet

Handlijnkundige