www.yourvirtualassistant.online

Ginger Fernandes is Virtual Assistant in Roosendaal. Ze biedt ondersteuning op het gebied van financiën en administratie, secretariaat, tekst en vertaling, management en organisatie, analyse en advies. Een breed pakket, waarmee ze ondernemers ontlast zodat ze tijd overhouden om datgene te doen waar ze goed in zijn.

Voor Ginger heb ik haar bestaande WordPress Website omgezet naar het Divi-theme, teksten ingekort, het logo aangepast en e-bookcovers gemaakt m.b.v. Photoshop. Ook heb ik de e-books gekoppeld aan Mailchimp.

Na mijn oproep op Facebook of er iemand een website kon maken, had ik direct een prettig gevoel bij Liesbeth. Het waren de details waar zij mee kwam in de offerte waardoor ik dit graag met haar wilde doen. Liesbeth heeft niet alleen geluisterd en uitgebeeld, maar heeft ook meegedacht. Door mij mee te nemen en op de hoogte te houden van alle mogelijkheden staat er nu een website waar ongelofelijk trots op ben.

Ik ben enorm blij met mijn website en zeker niet te vergeten, het is prettig samenwerken met Liesbeth. Ze heeft mij een mooi cadeau gegeven. Van harte kan ik iedereen Liesbeth aanbevelen voor als je een nieuwe of aangepaste website nodig hebt.

Ginger Fernandes

Virtual Assistant, www.yourvirtualassistant.online