kan je ook nog iets anders doen of regelen voor mij?

kanjijvoormij is begonnen als breed concept. Gaandeweg ben ik me meer gaan focussen op het bouwen en onderhouden van websites. Nu heb ik een netwerk opgebouwd van ondernemers met een interessant aanbod en kan ik geleidelijk weer terug naar mijn eerste idee: ‘U vraagt, wij draaien” danwel “Vrouwus van Alles”.

Bijvoorbeeld:

  • heb jij voor mij eersteklas tweedehands goederen?
  • kan jij voor mij mijn planten en/ of kat(ten) verzorgen als ik niet thuis ben?
  • weet jij voor mij een live band voor mijn feest/ festival/ kroeg..?
  • kan jij mijn interview(s) transcriberen?
  • kan je een leuk vakantie-appartement regelen voor me?
  • kan jij iemand regelen die mijn muren kan schilderen, een vloer kan leggen, een kleine verbouwing kan doen etc. etc.?

Nee heb je, JA kan je krijgen

3 + 4 =