kan je ook nog iets anders doen of regelen voor mij?

kanjijvoormij is begonnen als breed concept. Gaandeweg ben ik me meer gaan focussen op het bouwen en onderhouden van websites. Nu heb ik een netwerk opgebouwd van ondernemers met een interessant aanbod en kan ik geleidelijk weer terug naar mijn eerste idee: ‘U vraagt, wij draaien” danwel “Manus van Alles”.

Startend met:

 

Heb jij voor mij een bureau(stoel)? archiefkast? (vitrine)kast? plafondlamp?

Ben je net gestart als ondernemer en zoek je nog leuke en bijzondere spullen voor in je kantoor of winkel? Ga dan zeker eens langs bij mijn lieve gekke broer en eigenaar van D’rommels Goed in Den Helder.

Kan jij mijn planten water geven? voor mijn kat(ten) zorgen?

Ga je op vakantie, zakenreis, word je tijdelijk opgenomen in het ziekenhuis of ben je om andere redenen even niet thuis? Onze missie is om je planten te voeden en/of je kat(ten) te verwennen terwijl je weg bent.

Wil je die ene vriend(in) of de buren niet nog een keer vragen om voor je planten te zorgen? Laat ons het doen… professioneel.

Kan jij een band voor me regelen?

Feest? Festival? Een funky avond in je kroeg organiseren? Liven up your party! Ik ken een aantal uitstekende muzikanten en bands in Amsterdam. I’ll book you up.