wie is de jij in kanjijvoormij?

kanjijvoormij is opgestart door Liesbeth de Looper. Zij werkt samen met Marjet Wullink, SEO-specialist, Marieke Josselet (tekst, branding, beeld, strategie en meer) en Helma Timmermans, grafisch vormgever.

“Vanaf ’92 werkte ik voor met name non-profit organisaties zoals Amnesty International, VluchtelingenWerk, Het Rijks Museum, Het ABC en de Vereniging voor Onderzoeksjournalisten. Als secretaresse, officemanager, organisator van rondleidingen en cursussen, communicatiemedewerker en webredacteur/contentbeheerder.

In november 2014 startte ik met kanjijvoormij.nl. Oorspronkelijk op basis van het principe ‘Pay as you feel‘: als een vraagsteller tevreden was over mijn dienst dan kon hij/zij daar naar eigen inzicht een vergoeding voor doneren. In januari 2015 kon ik daarmee al mijn eerste cursus (WordPress) bekostigen.

Het ‘klussen’ voor ondernemers beviel ontzettend goed. Zo goed dat ik kanjijvoormij op 1 juli 2016 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Leuke die mij onder andere gesteld werden:

  • kan jij voor mij een bedrijfsnaam verzinnen?
  • kan jij voor mij een videocompilatie maken van ca. 30 opgestuurde filmpjes van over de hele wereld, als cadeau voor de verjaardag van mijn vriend?
  • kan jij voor mij de foto bewerken van mijn broer en die life size laten afdrukken op karton?

En natuurlijk de meest gestelde vraag tot nu toe:

In augustus 2017 behaalde ik het diploma internetmanagement & webdesign. Je kunt mij nog steeds van alles vragen, maar het maken en onderhouden van websites is inmiddels wel mijn ‘core business’ geworden. Ik hou van het creatieve proces en het meedenken over de functionaliteiten, waarbij mijn achtergrond als secretaresse goed van pas komt.

Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor de maatschappij en heb in het verleden gewerkt als vrijwilliger voor Amnesty International, VluchtelingenWerk en TakecareBnB. Organisaties met een ANBI-status krijgen daarom van mij 5% korting op mijn diensten.”

liesbeth de looper

Zeer lovend ben ik over de dienstverlening van Liesbeth. Zij heeft tot grote tevredenheid mijn website gemoderniseerd en aangepast. Het was prettig om met Liesbeth samen te werken. Zij luistert goed en weet daardoor goed de vertaalslag van wat je zegt om te zetten tot een concrete website. Wil je een nieuwe website? Huur Liesbeth in!

Jacqueline Huisman

HRM/Loopbaan Coaching, jacquelinehuisman.nl