een nieuwe WordPress website of een make over van je huidige site: stel zelf je pakket samen

 • Een nieuwe WordPress website die past bij jou en deze tijd.
 • Het restylen van je WordPress website.
 • Een logo en huisstijl die jouw onderneming verbeelden.
 • Zelf leren hoe je met SEO je Google ranking verbetert om zo meer klanten binnen te halen.
 • Jouw teksten pakkend en helder geschreven.

Het kan allemaal. Stel zelf je pakket samen en laat ons vrijblijvend een passend voorstel doen.

Om je op weg te helpen bij het denkproces en je wensen en eisen in beeld te krijgen kan je deze vragenlijst gebruiken. Daarna kom ik graag persoonlijk kennis maken, of hebben we telefonisch contact.

meer voorbeelden van WordPress websites→

WordPress website

 • Je nieuwe website laten vormgeven en bouwen
 • Tweaks & upgrades
 • Plaatsen van blogs (inclusief afbeeldingen en tekstredactie)
 • Koppelen van je MailChimp en Social Media
 • Vraagbaak en probleemoplosser

Jouw website is een eenvoudig visitekaartje waar je verder geen omkijken naar wilt hebben, of een dynamische site waar wekelijks blogs op worden gepost, een community aan hangt, producten worden verkocht etc. We bespreken vooraf je wensen ten aanzien van functionaliteiten en vormgeving. Tussendoor houden we regelmatig contact om te checken of we op de goede weg zitten. Als het eenmaal staat krijg je instructie hoe je je site zelf bij kunt houden. Maar je kunt dit natuurlijk ook uitbesteden aan kan jij voor mij.

Tarieven:

 • basis website vanaf €1500
 • advies en ondersteuning, plaatsen van blogs, aanpassingen etc. €68,50 per uur of strippenkaart

ontwerp

Helma Timmermans Graphic DesignHelma Timmermans Graphic Design brengt jouw boodschap helder en professioneel over met je eigen unieke vormgeving. Zowel in print (van posters tot visitekaartjes) als online. Jouw verhaal in beeld, ondersteund door heldere typografie. We denken mee over de communicatie en inzet van de juiste middelen. Jouw onderneming krijgt een uniek logo dat past bij jouw karakter en onderneming. Designs binnen de aanwezige huisstijl zijn ook mogelijk.

  SEO

  Wil je SEO leren toepassen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je minder hard werken voor het binnenhalen van klanten? Leer de basis over zoekmachine optimalisatie in een avond tijdens een SEO cursus in een groepzodat je ook van anderen kunt leren! Liever online marketing / SEO advies op maat? Ook dat kan. In privé werksessies of in-company.

  Marjet Wullink van Minimalist Marketing zorgt voor de maximale opimalisatie!

   tekst

   Wij kunnen ook de teksten voor je schrijven, volledig SEO-proof. We bekijken samen met jou hoe je jouw unieke verhaal beter naar buiten kunt brengen. Pakkend, fris en duidelijk verwoord. Zodat je potentiële klanten je makkelijker kunnen vinden. En zich aangesproken voelen. Met als resultaat: meer omzet binnenhalen met je diensten of producten.

   onderhoud en veiligheid

   Controleer je je website regelmatig op updates en is de beveiliging van je site in orde? Bij Jos Klever Web Support heb je er geen omkijken meer naar! Jos zorgt ook voor dagelijkse backups.

   Is onderhoud van je website nodig? Ja! Door de veel uitgebreidere functionaliteit is een website daarmee ook kwetsbaarder geworden qua beveiliging en daarmee een gewilde prooi voor hackers. Bij Jos blijft je site altijd up-to-date en veilig.

   nieuwsbrief

   Om op het netvlies van je klant te blijven is het goed om ze op de hoogte te houden van jouw mooie werk. Wil je je relaties regelmatig een nieuwsbrief versturen, maar weet je niet hoe MailChimp werkt, of heb je er simpelweg geen tijd voor? Besteed het uit! We zorgen er ook voor dat het voldoet aan de AVG.

   Tarieven

   • Opstart, instellingen, forms, GDPR-proof €75
   • Template €75
   • Koppeling website, opt-in formulier €25
   • Opmaak en verzending €25 (per nieuwsbrief) of een offerte voor een maandabonnement 

   √ Een complete WordPress-website met het Divi-theme heb je al vanaf €1250.

   √ Heb je al een WordPress-website, maar wil je dat wij je content plaatsen en aanpassingen doen? Ga dan voor de strippenkaarten.

   √ Strippenkaarten kan je ook gebruiken voor secretariële ondersteuning, zoals het laten maken van visitekaartjes, opmaak van documenten, transcriberen van interviews, etc.

   ! Heb je een abonnement bij het netwerk Bedrijvige Vrouwen, of heeft jouw organisatie een (aanvraag lopen voor een) ANBI-status? Dan krijg je 5% korting.

   Divi WordPress Theme